Aanmelden webinar 'Beter aanbesteden met het AI-dashboard van TenderNed'

Nieuws | 9 oktober 2024

Op 28 november 2024 organiseren Beter Aanbesteden en TenderNed een informatief webinar over TenderTrends. TenderTrends is een AI-dashboard dat aanbestedende diensten tijd kan besparen bij het inrichten van een aanbesteding. Tijdens deze korte sessie laten we zien hoe het dasboard werkt en welke voordelen het gebruik van data biedt.

Aanmelden webinar

Beter aanbesteden

TenderTrends verzamelt, analyseert en presenteert relevante informatie van vergelijkbare aanbestedingen. Deze informatie helpt tactische en strategische inkopers om betere keuzes te maken in het voortraject van een aanbesteding.

Voor wie?

Het webinar richt zich op aanbestedende diensten en in het bijzonder de tactische en strategische inkopers. Ondernemingen en overige geïnteresseerden zijn welkom.

TenderTrends maakt aanbestedingsdata voor iedereen toegankelijk. Hierdoor kunnen ook de (kleinere) aanbestedende diensten, die over minder middelen en menskracht beschikken, gebruikmaken van data in het voortraject van een aanbesteding.

Programma

  • Aftrap door Tessa Willigendael-Schrama, regiomanager Zuid bij het programma Beter Aanbesteden
  • Introductie door Maël van Dijk, data scientist bij TenderNed
  • Voordelen van het gebruik van data in het inkoopproces en daarbuiten
  • Welke databronnen TenderNed biedt en waar u deze kunt vinden
  • Demo TenderTrends: hoe TenderNed tot het dashboard is gekomen en wat het u oplevert

Datum, tijd en locatie

28 november 2024 van 13.00 tot 14.00 uur

Online via Microsoft Teams

Let op: Dit webinar wordt opgenomen en voor educatieve doeleinden gepubliceerd op de website en het YouTube-kanaal van TenderNed. Zet daarom indien wenselijk uw microfoon en camera uit tijdens de sessie.

Kosten

Geen

Oproep

Heeft uw organisatie een aanbesteding die nog in de planningsfase zit en waar u graag inzichten over ontvangt tijdens het webinar? Stuur dan een lijst met de 5 tot 10 belangrijkste kernbegrippen voor deze aanbesteding naar analyse@tenderned.nl. Bijvoorbeeld: bermbeheer, duurzaam, groenonderhoud, watergangen, biodiversiteitherstel. Mogelijk gebruiken we uw aanbesteding als praktijkcase tijdens het webinar.

Vragen?

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen. Heeft u nu al vragen? Stuur een e-mail naar: analyse@tenderned.nl.

Aanmelden

U kunt u aanmelden onderaan deze pagina op pianoo.nl

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl