Uitslagen stelling TenderNed Update juli 2024

Nieuws | 14 augustus 2024

Ongeveer 10 keer per jaar versturen we de TenderNed Update boordevol nieuws, tips en ontwikkelingen over het gebruik van TenderNed. We leggen onze abonnees daarin ook een stelling voor. De resultaten helpen ons bij het verbeteren van de applicatie. Bekijk de uitkomst.

De stelling

We hebben aanbestedende diensten en ondernemers dit keer dezelfde stelling voorgelegd. Wij vroegen of ze op het aankondigingenplatform de omschrijving van de opgevoerde eisen en criteria terug willen vinden onder Details.

Uitslagen

Een overweldigende meerderheid van 85% beantwoordde deze stelling met ‘ja’ en 15% van de stemmers vindt het niet nodig. Als we de uitkomsten opsplitsen naar de doelgroep zien we het volgende:

  • 90% van de ondernemers ziet graag de omschrijving van de opgevoerde eisen en criteria onder Details staan.
  • Bij de aanbestedende diensten ligt het percentage voorstanders op 71%.

Omdat we zien dat een duidelijke meerderheid de stelling met ‘ja’ heeft beantwoord, bespreken we deze wens met ons gebruikerspanel en gaan we de haalbaarheid verder onderzoeken.

Geef uw mening

Wilt u ook meebeslissen? Geef dan steeds binnen 14 dagen na ontvangst van de TenderNed Update uw stem door. Ontvangt u deze nog niet? Abonneer u dan via Aanmelden TenderNed Update. We geven een editie uit voor ondernemingen en een voor aanbestedende diensten. De komende updates versturen we op 12 september 2024. 

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl