TenderNed verbetert handleidingen met hulp van uw feedback

Nieuws | 30 september 2024

We nodigen onze gebruikers uit om feedback te geven op de inhoud van de website. Bij iedere handleiding stellen we de vraag ‘Heeft deze informatie u geholpen?’ Ook u kunt een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze teksten.

Feedback beoordelen en verwerken

Wekelijks ontvangen we tussen de 10 en 20 reacties. Hiervan is zo’n 80% positief. Dit houdt in dat is aangeven dat de informatie geholpen heeft. Voor de overige reacties geldt dat gebruikers een toelichting gaven van wat er ontbreekt. We beoordelen deze input op toegevoegde waarde en haalbaarheid. Een aanpassing in de tekst pakken we direct op. Een eventuele wijziging aan de applicatie heeft meer tijd nodig.

Voorbeelden van verbeteringen

Elke 2 weken tillen we de TenderNed-applicatie naar een hoger niveau door verbeteringen live te brengen. We zorgen er dan ook voor dat de handleidingen up-to-date zijn. Toch ontsnapt er weleens wat aan onze aandacht. Zo tipte een gebruiker ons dat een handleiding door recente aanpassingen aan de applicatie niet helemaal meer klopte. Dit hebben we direct aangepast.

Een andere gebruiker liet weten informatie te missen over de rol van de hoofdprocesleider. Hierop hebben we de informatie over deze rol toegevoegd aan de handleiding Gebruikers uitnodigen en hun rollen beheren als onderneming. De betreffende handleiding voor aanbestedende diensten hebben we toen ook uitgebreid.

Goede feedback indienen

Wilt u via de feedback-mogelijkheid op onze website een verbetering doorgeven? Geef dan zo duidelijk en specifiek mogelijk aan wat u niet goed vindt aan de pagina. Een verbetervoorstel is daarbij welkom. Mist u informatie? Geef dan aan welke informatie u mist.

De feedback-optie is overigens niet bedoeld om vragen te stellen. Heeft u een vraag? Op onze contactpagina ziet u waar u uw vraag het beste kunt stellen.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl